FIGYE-LŐ ŐR

Engedje meg, hogy mélyen tisztelt figyelmébe ajánljam a 100 %-ban magyar tulajdonú, 2092 Budakeszi, Szél u. 42. szám alatti székhellyel, 2000-ben létrehozott FIGYE-LŐ ŐR Biztonsági Szolgálat Korlátolt Felelősségi Társaságot (FIGYE-LŐ ŐR BSZ).

A KFT élőerős vagyon- és személyvédelmi-, objektumok teljes körű üzemeltetési- (javítás, karbantartás, takarítás, kertgondozás, stb.), rendezvénybiztosítási-, biztonságtechnika telepítési-, fenntartási- és felügyeleti-, magánnyomozási-, vállalati információvédelmi- (üzleti hírszerzés és elhárítás) szolgáltatás tervezése, előállítása és nyújtása céljából alakult.

A FIGYE-LŐ ŐR KFT szakmai és törvényességi felügyeletét a Budaörsi Rendőrkapitányság látja el. (Engedélyszám: 245-2/183 és 184/2006)

A KFT egyik alapítója és jelenleg is tagja a Pest-megyei Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamarának. (Azonosító: 13/R/52738/2001).

A FIGYE-LŐ ŐR KFT által végzett minőségi tevékenység követelményeit kielégítendő vezettük be és jelenleg is alkalmazzuk a MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Alkalmasságunkat a Nemzeti Akkreditációs Tanács által, NAT-4-00472006 számon nyilvántartott Marton Szakértői Iroda, minőségügyi rendszertanúsító szervezet igazolta és felügyeli. (Jegyzékszám: RTI 027/2007).

A KFT rendelkezik a – NATO és az EU által is akkreditált – Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség (HM FLÜ) Technológiai Igazgatóság (TI) által kiadott Tanúsítvánnyal, mellyel a HM FLÜ TI Rendszertanúsító és Kodifikációs osztálya igazolja, hogy a FIGYE-LŐ ŐR BSZ, illetékességi területén, AQAP 2120:2009 NATO normatív dokumentumkövetelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. (Sorszám: TI/59-028/2010).

Fentieken kívül jelenleg folyik a Kft. iparbiztonsági ellenőrzése, melyet annak érdekében kezdeményeztünk, hogy megszerezzük az EU és a NATO Beszállításra Alkalmasságot bizonyító határozatot is. Ennek birtokában a FIGYE-LŐ ŐR KFT is felkerül az EU és a NATO irányadó jegyzékére és jogosulttá válik nevezett szervezetek, illetve tagországaik által kiírt tendereken való részvételre is.

A minőségpolitikai nyilatkozatunk szerint a FIGYE-LŐ ŐR KFT célja az „Igényesség- Minőség- Bizalom- Diszkréció” megvalósításával magas szinten megfelelni megrendelőink (vevőink) elvárásainak.

A KFT a szerződések szerinti feladatok elvégzéséhez szükséges likviditással rendelkezik. Biztonságos szakmai tevékenységéhez a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-nél megkötöttbiztosítás nyújt pénzügyi garanciát. (Azonosító: 95681103004526400).

A FIGYE-LŐ ŐR KFT alapvetően a fővárosban és Pest- megyében tevékenykedik,azonban országos szintű – honvédségi-, rendőrségi-, rendvédelmi-, tartalékos-, bajtársi- és nyugdíjas – szervezetekkel és szakirányú tevékenységet folytató cégekkel együttműködésben – szükség szerint – képes az egész ország területére kiterjedő megbízások teljesítésére is.

A KFT élén a tulajdonos-ügyvezető igazgató áll. Munkáját ügyvezető-, biztonsági- szakmai- és területi igazgatók, polgári- és katonai minőségirányítási vezető, valamint titkárság segíti. Megnevezett beosztásokat betöltő személyek nyelveket (angol, német, orosz) beszélő,egyetemi (jogtudományi-, műszaki-, katonai-, államigazgatási-) és /vagy főiskolai (műszaki-, katonai-, rendőrtiszti-, rendvédelmi-) végzettséggel és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A FIGYE-LŐ ŐR KFT személyi állományát az adott feladatra gondosan kiválasztott, célirányosan felkészített, akár speciális ismeretekkel (műszaki-, informatikai-, kommunikációs-, stb.) ellátott, fegyverviselési engedéllyel és gépjármű vezetési jogosítvánnyal, valamint kellő gyakorlattal is rendelkező, a feladat ellátásához szükséges megjelenésű (pl. formaruha), lehetőség szerint a KFT alkalmazásában álló, illetve egyéni és/vagy társas vállalkozókképezik.

A KFT-t megfelelően megalapozott gazdasági stabilitás, a stratégiai tervezés és vezetés mellett a folyamatos fejlődés jellemzi. Az egyedi igényeknek is megfelelő, szervezetre és személyre szabott szolgáltatásaink hatékonyságát elégedett megbízóink referenciái is bizonyítják.

 

Rendezvény biztosítás

Rendezvények teljeskörű biztosítása, szakszerű irányítása rendőrségi tapasztalatokkal rendelkező munkatársakkal !

 

Magánnyomozás

Törvényes keretek között teljes diszkrécióval végezzük -e speciális tevékenységet

 

Távfelügyelet

Vállalatoknak, családi és hétvégi házak 24 órás távfelügyelete!

 

Biztonsági berendezések

Az általunk ajánlott vagyonvédelmi eszközök esetében a megbízhatóság és az esztétikum, valamit a kezelőbarát megoldások az elsődleges szempontok.

Tanúsítványok

Kapcsolat

FIGYE-LŐ ŐR Biztonsági Szolgálat

Cím: 2092 Budakeszi, Szél u. 42.
Telefon: 06 (23) 457-420
Fax:      06 (23) 457-421
E-mail: figyelo@t-online.hu